top of page

Servicii psihologice

Mai jos găsești o listă cu serviciile pe care le oferim. Dacă nu știi ce fel de servicii ți s-ar potrivi, poți să soliciți o ședință în care vom stabili împreună care sunt opțiunile cele mai potrivite pentru tine.

157.png
servicii
Evaluare psihologică

Evaluarea psihologică se referă la examinarea și diagnosticarea problemelor de sănătate mintală  și/sau a altor tipuri probleme patologice (ex. tulburări de somatizare) a căror etiopatogeneză implică factori psihologici. Evaluarea poate consta în completarea unor chestionare psihologice sau poate fi efectuată sub forma unui interviu clinic structurat. Timpul alocat unei evaluări psihologice este de regulă de 1 oră și 50 de minute.

200 RON
Psihoterapie individuală

Serviciile de psihoterapie presupun întâlniri săptămânale de câte 50-60 de minute între client și psihoterapeut. Acestea presupun (1) identificarea problemelor cu care se confruntă clientul și înțelegerea mecanismelor psihologice implicate în apariția și menținerea problemelor emoționale și/sau comportamentale ale acestuia, (2) învățarea și implementarea unor tehnici psihologice menite să reducă distresul psihologic sau comportamentele dezadaptative ale clientului, și (3) monitorizare progresului și adaptarea intervenției în funcție de rezultatele obținute.

180 RON
Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu presupune ședințe săptămânale de câte 50-60 de minute, între cuplu și psihoterapeut. Acestea presupun (1) identificarea problemelor cu care se confruntă clupul și înțelegerea mecanismelor psihologice implicate în apariția și menținerea problemelor de relaționare, (2) învățarea și implementarea unor tehnici psihologice menite să reducă dificultățile în relație, și (3) monitorizare progresului și adaptarea intervenției în funcție de rezultatele obținute. Terapia de cuplu poate aborda o gamă largă de probleme de relație, inclusiv conflicte recurente, probleme legate de comunicare, gestionarea banilor sau a sarcinilor legate de casă, intimitatea fizică, infidelitatea, obligațiile legate de copii sau familia extinsă.

230 RON
Psihoterapie de grup

Un grup de terapie este alcătuit din persoane care au probleme similare emoționale și/sau comportamentale. O ședință de grup durează timp de aproximativ 2 ore iar întâlnirile sunt săptămânale. Membri grupului se întâlnesc în același timp și lucrează cu un terapeut. Scopul este ca membri grupului să învețe cum să își rezolve sau să își îmbunătățească problemele nu numai prin colaborarea cu un psihoterapeut ci și din interacțiunea cu celelalte persoane din grup.

160 RON
Dezvoltare personală și Coaching

Ședințele de dezvoltare personală și coaching presupun întâlniri săptămânale de câte 50 de minte între client și terapeut și se focalizează pe creșterea stării de bine și dezvoltarea abilităților necesare pentru obținerea obiectivelor clientului, atât în sfera privată cât și în domeniul carierei. Ședințele presupun (1) identificarea obiectivelor clientului, (2) identificare obstacolelor și a resurselor clientului în relație cu propriile obiective, (3) implementarea unor strategii de creștere a stării de bine și/sau a performanței și (4) monitorizare progresului și adaptarea intervenției în funcție de rezultatele obținute.

150 RON
Workshop-uri

O sesiune de workshop presupune o întâlnire interactivă sau o sesiune educațională focalizată pe dobândirea unor abilități practice din domeniu psihologiei. Atelierele noastre se adresează atât comunităților de specialiști în domeniul sănătății mentale, cât și publicului general. Poți urmări workshopurile și evenimentele publice pe care le organizăm pe acest site sau pe paginile noastre de Facebook și Instagram. Dacă dorești să soliciți un workshop pe o temă relevantă pentru comunitatea ta, contactează-ne prin secțiunea “Programări”, sau scrie-ne la adresa  personal.terapie@gmail.com.

Ofertă particularizată
bottom of page