top of page

Despre noi

Personal este o societate civilă profesională de psihologie specializată în livrarea de servicii psihologice validate științific. Misiunea noastră este de a oferi sprijin și îngrijire de calitate persoanelor care se confuntă cu probleme de sănătate mintală dar și de a susține dezvoltarea persoanelor care își doresc să își maximizeze potențialul și starea de bine.

WhatsApp Image 2022-06-05 at 20.47.23 (1).jpeg

Psihoterapeut

Dr. Monica Bartucz

Monica Bartucz a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Masteratul de Tehnici Psihologice pentru Controlul Comportamentului și Dezvoltarea Potențialului Uman, la aceeași universitate clujeană. În anul 2022 a obținut titlul de Doctor în psihologie în cadrul Școlii doctorale de Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific a Universității Babeș-Bolyai, unde și-a desfășurat activitatea de cercetare investigând relația dintre vulnerabilități psihologice și indicatori politici, economici, sociali și de sănătate la nivel de națiune. De asemenea, Monica este psihoterapeut acreditat de către Colegiul Psihologilor din România, cu o experiență profesională de mai bine de 7 ani. 

silviu.jpg

Psiholog clinician și Psihoterapeut

Dr. Silviu Matu

Silviu Matu a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității din București  și Masteratul de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Silviu Matu este lector universitar la Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie, Universitatea Babeș-Bolyai. Acesta și-a susținut doctoratul în 2014 în cadrul Școlii Doctorale de Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific a Universității Babeș-Bolyai, lucrând pe tema strategiilor de reglare a emoțiilor în anxietate și depresie. Este, de asemenea, psihoterapeut cognitiv-comportamental și psiholog clinician acreditat de către Colegiul Psihologilor din România.

echipa
bottom of page